„All-on-4“ implantacijos metodą renkasi vis daugiau senjorų

Sveika šypsena yra graži šypsena, tad kiekvienas, kuris nori atrodyti puikiai – turėtų skirti dėmesio savo dantims. Jeigu nuosavų jau nebeturite – siūlome išbandyti implantavimą, kuris ne vienam žmogui padėjo vėl pasitikėti savimi. Dantys atrodys natūraliai, tarsi tikri, funkcionalumas taip pat atitiks natūralius dantis, tad paradus nuosavus – tai yra ne tik viena geriausių, tačiau pati geriausia galimybė, kurią šiuo metu siūlo odontologija.

Labiausiai vertinamas metodas yra  all-on-4 implantai. Ji džiugina ne tik puikiai atrodančiu, tačiau ir ilgaamžiu rezultatu, kuris nereikalaus daugiau priežiūros nei natūralūs dantys.

all on 4 dantų implantaiKas yra „All-on-4“ metodas?

Klinika dantu-implantai.lt siūlo pasinaudoti „All-on-4“ (arba kitaip  – „Visi ant keturių“) metodu, kuris pakeičia žmonių gyvenimus. Kadangi pati procedūra trunka gana trumpai – kainuoja taip pat pigiau nei kitos implantavimo alternatyvos. Taip pat šio tipo implantavimas vertinamas ir dėl to, kad nereikalingos kaulo priauginimo procedūros, kurios ne tik kainuoja, tačiau ir reikalauja laiko.

Ši metodika tinka ir tokiu atveju, kai reikalingas tik keleto dantų atkūrimas, ir tuomet, kai reikia pakeisti visus dantis. Dažniausiai siūlomas vyresnio amžiaus asmenims, kurie iki šiol dažniausiai naudodavosi dantų protezais. Džiugu, kad implantavimas ne tik savo funkcionalumu, tačiau ir kainomis vis labiau atitinka žmonių galimybes ir tuo pačiu pagerina jų gyvenimo kokybę.

„All-on-4“ metodas: privalumai

Žinoma, galimi skirtingi implantavimo būdai, tad daugeliui žmonių kyla klausimas – kodėl būtent šis variantas. Tiksliausiai Jums gali atsakyti specialistai, kurie dažniausiai išskiria šiuos privalumus:

  1. Šie dantų implantai funkcionuoja kaip natūralios dantų šaknys, taigi, atstoja jas.
  2. Palaiko ir natūralų žandikaulio kaulą. Taip išvengiama tolimesnio jo irimo bei daugelio kitų sveikatos problemų.
  3. Sutvarkyti dantys „tarnaus“ Jums visą gyvenimą.
  4. Patys implantai kuriami iš biologiškai suderintų medžiagų.
  5. Tai geras pasirinkimas beveik bet kuriam žmogui. Pritaikomumas – 95 %.
  6. Dantys atrodys natūraliai, kiti nežinos, kad Jūs esate su implantais.
  7. Šiems implantams nereikia jokios ypatingos priežiūros. Rūpinkitės taip pat, kaip ir tikrais dantimis, kaip ir visa burnos ertme.

O gal geriau dantų plokštelės?

Tikrai ne, kadangi šie implantai pasižymi kur kas geresniu pritaikomumu, tarnauja ilgiau ir kur kas labiau primena natūralius dantis. O tai yra svarbu bet kokio amžiaus asmenims.

  • Ant šių implantų fiksuojamas protezas yra stabilus.
  • Jis nejuda, kai žmogus kramto.
  • Nereikia baimintis, kad plokštelė gali iškristi.
  • Tobulai atkuriama kramtymo funkcija.
  • Maisto kramtymo metu kaulas gauna įprastą apkrovą, tad išvengiamas jo nykimas.
  • Lyginant su išimama plokštele – šie dantų implantai atrodo kur kas natūraliau.

Žinoma, svarbiausia yra rasti gerą kliniką, kurioje Jūsų laukia profesionalios paslaugos. Ne tik jos, tačiau ir atsakymai į klientams rūpimus klausimus. Juk dažnai žinojimas kas ir kaip – ramina.

Kiek kainuoja „All-on-4“ implantai?

Priklausomai nuo to, kiek dantų reikės atkurti – kinta ir paslaugų kainos. Tačiau nepamirškite, kad šis metodas leidžia džiaugtis dantimis, kurie tarnaus Jums visą gyvenimą. Taigi, kartą gavus geras paslaugas – daugiau nebeteks sukti galvos dėl šypsenos, nes ji visada bus sveika bei graži. Svarbiausia rinktis Straumann gamintojo implantus, kurie visame pasaulyje yra vertinami kaip patikimas sprendimas Jūsų šypsenai. Jeigu turite klausimų – visada galite ir tikrai reikia tartis su odontologijos sferos specialistais, kurie atsakys, nuramins, patars.